keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Mummolassa

Eilen ajettiin mummolaan Uudellemaalle. Matka meni ihan hyvin, vaikkakin loppua kohden alkoi itse kullakin olemaan hermot kireällä. Padasjoella pysähdyttiin pitämässä ruokatauko, ja sitten jatkettiinkin matkaa. Käytiin myös tervehtimässä isoisovanhempia! Siellä meni jonkin aikaa, että perillä mummolassa oltiinkin sitten joskus kahdeksan jälkeen illalla :D kotoa oltiin lähdetty kahdelta.



Padasjoen ABC:llä oli hieno lastennurkkaus, josta löytyi isoja dublon kaltaisia palikoita! E jaksoi hetkeksi innostua niistä. Loppujen lopuksi hän kuitenkin innostui enemmän pinkistä kuorma-autosta.

Tänään ollaan lähinnä vaan oltu ja rentouduttu. Päästiin miehen kanssa jopa käymään saunassa kahdestaan! Siinähän tuli hommailtuakin suihkussa, eli toivottavasti hyvin käytetty mahdollinen ovis siis.

Tänään on ollut vähän ovisoireita. Saa nähdä, oliko ovis sit tänään vai voimistuuko oireet huomenna vielä. Sovelluksen mukaan pitäisi huomenna olla.

Huomenna on muuten E:n 1v-syntymäpäivä! Miten ihmeessä vauvavuosi on mennyt niin nopeasti? Hän on kovin valloittava lapsi! Vähän eroahdistusta kuitenkin pukkaa hänellä. Mut eiköhän se siitä aikaa myöten :)


Ensi kertaan!

Ps. Vaikka kuinka meinasin esittelypostauksessani, että pitäisin yksityisyyden vuoksi blogin suht anona, niin kuitenkin sitten tossa yks päivä päädyin jakamaan blogini yli tuhannen ihmisen fb-ryhmään omalla nimellä xD 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Todennäköinen keskenmeno

Tänään ollut koko päivän aika kovia kipuja alavatsalla ja alaselässä. Oon pitkälti lähinnä vaan maannut sängyllä tai sohvalla kipujen takia....