sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Juhannus + piinaviikot

Juhannus on ollut täynnä menoa ja meininkiä. Meitä on paikalla koko porukka, ja hauskaa on ollut.

Juhannus aloitettiin jo torstaina juhlimalla E:n 1v-synttäreitä! Ruokana oli miehen tekemää sieni-wokkia, ja kakkuna sitten mun ja anopin yhteistyönä tehty mansikka-täytekakku. Anoppi teki ja täytti pohjan, ja mä koristelin sen.


Kynttilöinä on numerokynttilä ja sit 12 tikkukynttilää merkkaamassa jokaista vauvavuoden kuukautta. Tiedän, että pelkkä numerokin olisi riittänyt, mut kun ostettiin noita niin mä vähän innostuin :D

Juhannuksen ateriat on hoidettu silleen, että jokaisella parilla/perheellä on ollut oma ruuanlaittovuoro. On syöty korealaista, kreikkalaista, ihan perus grillijuttuja, ja tänään on vielä espanjalaista luvassa.


Itse en oo juonu tippaakaan alkoholia, mikä on ollu itsellekin aika outoa. Oon meistä miniöistä se, joka on perinteisesti juonu melko reippaastikin jokaisessa perheen illanvietossa :D appivanhemmat eivät oo kyselleet mitään, mut kaks lankoa kerkesi jo kysyä, et mikä on homman nimi. Kerrottiinkin sitten parille valitulle perheenjäsenelle projektista vauva2023. Kaks lankoa, ja toisen vaimo. Mutta veikkaan, että kun joskus raskauduttuamme kerrotaan asiasta, niin se ei tuu kenellekään olemaan yllätys :D

Miehellä meni toissa yönä alkoholi vähän turhan tehokkaasti päähän, vaikka hän ei juonutkaan sen enempää kuin muut. Onneksi yksi hänen veljistään oli vielä hereillä, niin mun ei tarvinnu tasapainoilla taaperon ja kaatokännissä olevan miehen hoitamisen välillä... Oli kyllä vähän hurja yö, kun I:llä lensi laatta aika tehokkaasti.


Muutama päivä sitten alkoi piinaviikot. Luulisin, että dpo 3-4 meneillään. Pahoinvointia on ollut jo pari-kolme päivää, ja jatkuvasti saa ravata vessassa. Tälläkin hetkellä makaan sängyllä pahoinvointisema. Yhden vau.fi artikkelin sekä muidenkin lähteiden mukaan jotkut harvat voivat saada pahoinvoinnin riesakseen jo hyyyyyvin varhaisessa vaiheessa. Muutenkin on semmoinen olo, että nyt ehkä tärppäsi. Mies totesi tässä yks päivä saunassa ihanasti, että hänellä on ollutkin sellainen fiilis että ei enää olla kolmistaan.

Aion alkaa testaamaan aikaisintaan ensi lauantaina, silloin olisi dpo 9-10. Tai sitten odotan siitä vielä pari päivää, en tiiä vielä. Menkkojen pitäisi alkaa 7.7. eli viimeistään silloin teen testin.

Juhannusaattona mun kuukivi meni hukkaan. Se kyllä löytyi myöhemmin, mutta en enää aio käyttää sitä koruna. Uskon, että kristallit katoavat tai menevät rikki kun ne ovat tehneet tehtävänsä. Ja jos nyt ei tärpännytkään, niin käyn ostamassa uuden kuukiven.

Eiköhän tää ollut tässä tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Todennäköinen keskenmeno

Tänään ollut koko päivän aika kovia kipuja alavatsalla ja alaselässä. Oon pitkälti lähinnä vaan maannut sängyllä tai sohvalla kipujen takia....