lauantai 18. kesäkuuta 2022

Kansainväliset markkinat & muita kuulumisia

Tänään käytiin kansainvälisillä markkinoilla pyörimässä. Mentiin sinne kymmenen aikaan, ja sää oli alussa ihan ok. Yhentoista aikaan rupesi satamaan, ja jossain vaiheessa olikin sitten ihan kunnon sadetta. Puoli kahden maissa taidettiin lähteä kotiin. Käytiin jossain thai-kojulla syömässä, oli ihan hyvää ruokaa! Annoksen nimi taisi olla phat thai, ainakin muistaakseni.

Viereiseltä thai-vaatekojulta tuli ostettua mekko ja housut. Meni semmonen ~60€ sinne... eikä kumpikaan vaatteista sitten kuitenkaan ihan täysin vastannut mun odotuksia. Mekon hihat eivät olleetkaan täysipitkät, vaan ¾-pituiset, ja järjettömän turvotuksen takia näyttää siltä että olisin raskaana. Mutta varmasti turvotuksen laskettua maha ei näytä niin isolta tässä mekossa. Ja hei, se tuntui tosi mukavalta! Että ei ihan täysin hukkaan menny nää ostokset.

Housut taas oli just ja just sopivat, että ylimääräistä tilaa ei vyötäröllä ole. Mutta mikäs teet, kun markkinoilla ei ole sovitusmahdollisuutta. Oon toisaalta kumminkin ihan tyytyväinen ostoksiin, mikä on yllättävää. Viime vuonna ostettiin kyseisestä kojusta kahdet haaremihousut ja ne oli kyl ihan hyviä ostoksia kans.

I osti egyptiläiskojusta jonkun hajusteen. Se tuoksui yllättävän hyvälle, kuten muutkin kyseisen kojun hajuvesistä. Tälleen hajusteyliherkkänä useimmat hajusteet ovat liian tujuja :D

Kyseisen egyptiläiskojun myyjä lisäksi antoi meille ilmaiseksi pienen evil eye -pallon, hyvää onnea varten.

Muita kuulumisia:

Käytiin myös taloyhtiön saunassa. Meillä on lauantaisin saunavuoro. Mulle ja E:lle se oli ensimmäinen kerta, kun kyseisessä saunassa, ja pakko myöntää, että ahdisti. Pelotti, että jos E kaatuu ja lyö päänsä kaakelilattialle.

Huomenna appivanhemmat tulevat nopeasti käymään. Vähän jännittää, kun meidän asunto on vähän sotkuinen. Saatiin kuitenkin vähän siivottua.

Käyttämäni kuukautissovelluksen ennustamat hedelmälliset päivät ovat täällä! Nyt yritetään saada peitto heilumaan parin päivän välein. Onneksi I:n loma alkaa maanantain työpäivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Todennäköinen keskenmeno

Tänään ollut koko päivän aika kovia kipuja alavatsalla ja alaselässä. Oon pitkälti lähinnä vaan maannut sängyllä tai sohvalla kipujen takia....