maanantai 20. kesäkuuta 2022

Täyttettyjä paprikoita

Tänään tehtiin ruuaksi täytettyjä paprikoita (okei, tehtiin me myös tankoparsaa ja retiisejä). Paprikoihin tuli täytteeksi herkkusieniä ja vegaanisesta pippuriruokakermasta sekä kaurahiutaleista ja juustoraasteesta tehty seos.


Paprikoita leikatessa löydettiin yhden sisältä vauvapaprika! Aika hauska, et kuitenki meillä oli kolme paprikaa joista yhden sisällä oli neljäs pikkupaprika, ja meitä on tällä hetkellä kolme meidän perheessä :D toivottavasti pian tärppäis! Tiedän, että tää vauvapaprika isomman paprikan sisällä ei välttämättä mitään tarkoita, mut aika hauska sattuma silti.

Tulikin mieleen, että tällä viikolla pitäis olla ovis. Yritetään heilutella peittoa useampana päivänä, mut pienen lapsen vuoksi ei ihan joka toinen päivä onnistu :D tänään oli tarkoitus vähän hommailla, ja olis ollu aikaakin kun E malttoi nukkua yksin, mut mies oli työrupeamansa jäljiltä niin väsynyt että ei tänään sitten jaksanut. Nyt hänellä on kuitenkin loma, ja ollaan menossa mummolaan tässä huomenna tai ylihuomenna juhannusta viettämään, niin siellä lapsenvahteja riittää, että saadaan kyl varmasti kahdenkeskistä aikaa!


Ylläolevassa kuvakaappauksessa näkyy mun oletetut hedelmälliset päivät. Alunperin ne oli just tasan juhannuksen päällä, mutta edelliset menkat alkoi neljä päivää etuajassa :D

Välillä on tullut jokseenkin epäröiviä ajatuksia, että kannattaako nyt tehdä toista lasta kun kaikki hinnatki kallistuu, ja miten me jaksetaan kahden pienen kanssa, jne. Mut aina kun rupean loogisesti purkamaan mun ajatuksia, niin aina tuun siihen lopputulokseen että kaikki kyl järjestyy. Jos ei muuten, niin tahdonvoimalla selviää kyllä :D ainahan tahdonvoimakaan ei tietenkään auta, mut uskon kyllä että me selvittäisiin silkalla tahdollakin, jos alkaisi huonosti menemään, koputtaa puuta. Ja on meillä ihan hyvät tukiverkostotkin, vaikka eivät lähellä asukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Todennäköinen keskenmeno

Tänään ollut koko päivän aika kovia kipuja alavatsalla ja alaselässä. Oon pitkälti lähinnä vaan maannut sängyllä tai sohvalla kipujen takia....